2024-09-27 1605 浏览
本身之前食过一次系尖沙咀店,当时都觉得食物质素ok,又多优惠,所以第一次食完印象都还好。但对上呢次系9月22号,再同朋友系观塘店食晚餐,食完呢次决定以后都唔会再回头!当日叫完野食后被告知好多野都已经无哂,算啦唔紧要再叫其他,食物质素都系咁上下啦,不过不失。但最令人不满系店员啲服务态度,当晚已经唔系爆场,我谂加埋我地全场唔超过五枱。但啲店员就好似好忙咁,想要拎只碗要叫起码三次,更加唔好希望佢会主动帮你加茶,都同样起码要叫几次先会理你。到9点3,店员话要埋单先,ok都理解,埋完单后5分钟,又主动谂住叫店员帮手加茶,店员竟然同我地讲:个茶壶已经洗左。我地当下真系唔识反应咁望住佢,跟住佢就走左。我地唯有都快快手食埋两啖起身走。(一边食一边隔离有人拖地都废事讲)成餐饭简直系「日本餐价钱,茶记质素」真系大开眼界。
成餐饭简直系「日本餐价钱,茶记质素」真系大开眼界。