Café Circles

餐厅: Café Circles
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
资讯:

资讯:

2020-05-30 4860 浏览
不可一、不可再看见有6 折coupon 原价成3 百几蚊既lunch buffet,心想应该都唔会太差! 我们一行5 人有两个小朋友,一个9 岁一个11 岁! 侍应话(3-11 岁) 当小童价,最后话11 岁既小朋友要收大人价!(这已令我觉得很不合理) 但都未算! 一坐低,就会上一碟海鲜同一碟刺身! 但个两碟野无论你几多人黎,佢地都系卑一碟,重要无得再叫! 我即刻想走,大老!食lunch buffet 海鲜同刺身都唔系任食,咁我有咩可以任食? 普通2 百几蚊放题都任食啦! 已经心知不妙!再黎佢有5-6款牛扒每人只可拣一款,大老,你收成折实都要$258 既任点任食连牛呢d 咁普通嘅野都只可叫一次,根本就唔叫任点任食!(最后当然质素只系一般) 整体食物质素非常普通,只能同快餐买店比较! 仲要所有食物加埋甜品,餐汤先得十几种野食! 少得可怜!服务质素也非常差,问侍应有没有面包或牛油,佢话应该有,问佢有冇沙律酱或千岛酱,答案竟然系唔知度放喺边, 叫佢问资深一点既侍应, 资深侍应一开始竟然话无,佢哋唔提供呢d 野! 一再追问先死死气入厨房攞左一大碗千岛酱出黎! 我已经唔觉得自己系酒店食紧野! 无
不可一、不可再

明明好多位,但要坐到咁迫

5  个人唔够食既海鲜

一人只可叫一份既肉眼

整体食物质素非常普通,只能同快餐买店比较!

仲要所有食物加埋甜品,餐汤先得十几种野食! 少得可怜!

一再追问先死死气入厨房攞左一大碗千岛酱出黎! 我已经唔觉得自己系酒店食紧野! 无质素,无服务,而且出餐速度极慢!
争取左好耐既千岛酱

甜品选择极少,雪糕只得一种味!真系未试过!
没有质,也没有量,更没有选择!

最后埋单,5 个人6 折后 $1145 食lunch, 食咁既野

咖喱鱼
海南鸡饭