2017-01-13 224 浏览
小方糖甜品中式西式甜品,传统或新颕fushion款都有。今次一行十人所以叫左多款甜品,可以试多几味~整体黎讲,冇话有一样特别深刻印象系好味,大部分都只属ok而已~ 依度嘅糖不甩唔太正宗,其实只系同普通芝麻汤圆冇汤伴咁款。芭菲唔建议叫,我地叫左士多啤梨口味,雪糕一食就知唔系大牌子,个士多啤梨味雪糕仲要系人工制出黎个种假假地士多啤梨味,生果嘅士多啤梨toppings亦系偏酸。卖相同menu有出入,冇相咁靓同丰富。唯一比较好嘅系椰皇汤圆炖蛋白,冬天食就最适合不过。除左汤圆同蛋白,佢仲有D芋圆系入面,D芋圆都唔算完全冇味,烟烟韧韧。个人钟意聪嫂聪少多过小方糖甜品。环境气氛: ★★★☆☆食物质素: ★★★☆☆服务态度: ★★★☆☆

个人钟意聪嫂聪少多过小方糖甜品

环境气氛: ★★★☆☆