2019-07-03
今次同上次一样都系因为去开荷里活广场睇戏所以喺度食埋晚餐,咁就啱啱好够消费金额免停车场泊车费。.继上次食完呢间,埋单𠮶阵见到个二人套餐好抵,所以今次特登食返呢一间。.👉🏻二人套餐包括两个饭或者面,三个小食。我哋分别叫咗鳗鱼饭、烧肉饭、芝士年糕、饺子、炸鸡...突然间好想食牛肉饭,就叫咗呢个黎试,一黎到望佢个样觉得好似都OK,应该都唔会太差冇味,食落去就觉得啲烧汁系好味既,但系啲牛肉系我食过咁多牛肉以黎最「鞋」既一个饭,失望!..呢个鳗鱼饭系需要套餐另外加$10,虽然呢个水准都系一般般,鳗鱼好淋,但系总好过烧肉饭。..套餐小食唔包呢个糖心蛋,系我另外加12蚊叫既,一边又系一啲都冇糖心已经熟晒咁滞!..饺子系最令人失望,佢完全系好似用蒸既而不是煎,就算佢个底有轻微金黄色都好佢都系一啲都唔脆,十分失望!..反而最好最出色嘅就系呢个芝士年糕,佢入边𠮶啲芝士系好足,炸又炸得啱啱好,同元气嘅有得挥!今次之后应该都唔会再黎依到食
👉🏻二人套餐包括两个饭或者面,三个小食。
我哋分别叫咗鳗鱼饭、烧肉饭、芝士年糕、饺子、炸鸡
今次之后应该都唔会再黎依到食