我哋大概两点嘅时候到达,喺出边等咗十几分钟就可以入到去。等紧嘅时候,店员会俾我哋餐牌,让我哋拣食嘢👍🏻。好多人都推荐呢度嘅沙嗲牛肉面,我哋今日特登嚟到呢度喺荔枝角嘅工厂大厦,佢位置有啲隐密,要绕几圈先会揾到🧐🧐。⭐️  炒蛋火腿、餐肉同埋沙嗲牛面,再加杯冻奶茶佢嘅沙嗲做得唔错,非常香口🤤🤤,面上有好多葱。佢个碗沙嗲牛面份量好丰富,大概有五至六块牛肉,牛肉食落去弹牙,唔会太干,味道腌得好入味😎😎,食落去有啲咬劲。佢用嘅面系细身嘅,食落去细滑,但都做到好好嘅酱汁附着效果😍😍。我注意到隔离枱都有好多人拣咗沙嗲牛肉饭同埋黑椒汁双拼扒饭。下次嚟嘅话,除咗沙嗲牛面,都可以试下其他选择😚😚。🍄 总括嚟讲份量好足够,每样食材都用心炮制,沙嗲牛同埋其他配料都切得好大块,食落去仲可以连汤一齐享用😋😋。📍 好好运快餐店 Very Good Luck Fast Food Shop荔枝角青山道538号半岛大厦地下3号舖Shop 3, G/F, Peninsula Tower, 538 Castle Peak Road, Lai Chi Kok

⭐️  炒蛋火腿、餐肉同埋沙嗲牛面,再加杯冻奶茶

🍄 总括嚟讲

荔枝角青山道538号半岛大厦地下3号舖