2021-10-17 1670 浏览
今日嚟到荔枝角工厂区呢头揾野食 俾个店名吸引咗 开花结果个寓意好似系啲嘢顺利去到想要嘅结果咁🌻 非常正面冇谂过咁多人帮衬 可能呢头多人返工 好彩我算早放lunch 所以啱啱好唔驶等位 但坐低大概五分钟到 全店坐满 非常犀利😺沙律除咗鲜果沙律之外 全部都冇得走沙律酱😮 皇牌经典套餐 我地拣咗烟三文鱼法包 法包入面都有千岛酱同番茄配烟三文鱼 唔会好干身🐟 再可选两款沙律 吞拿鱼沙律同埋菠萝粟米蛋沙律 包括有菠萝 粟米 碎蛋 沙律酱 沙律好足料 而且两款沙律嘅份量都好多 简直系颠覆咗我对沙律嘅想像😂吞拿鱼沙律 入面有吞拿鱼 火腿 粟米 生菜 沙律酱 同样都系好足料 个人比较钟意呢款 因为有好多好多吞拿鱼 而且呢个单点嘅沙律份量多到好似碗饭咁多😧 真系吓亲 要食晒都要几大胃口先做到除咗沙律之外 都有其他饭类嘅午餐可以选择👻茉香珍珠奶绿 呢杯唔记得咗影😋 都只系加八蚊姐 唔会好甜 令呢餐午餐好满足🧋

2041 浏览

除咗沙律之外 都有其他饭类嘅午餐可以选择👻