2024-11-06 153 浏览
呢间餐厅主要系食健康餐,呢度既职员好nice,食物比较岩健康人士,减肥人士同埋想做运动吸收多d蛋白质既人士食用。我地叫左一份三拼既沙律,沙律款式都好多,可以自选食乜,我地拣左南瓜盛夏沙律入面有烤南瓜,烤南瓜籽,烤甜椒菲达芝士混合而成,角切吞拿鱼沙律配橘子芝麻酱,烤虾罗勒酱藜麦佛陀碗沙律,沙律份量好多,食完都好有饱足感,而且沙律健康又美味,南瓜又有益,南瓜籽好香脆,南瓜又大块又软熟,吞拿鱼沙律配左芝麻酱开胃芝麻酱惹味混埋沙律食好夹。呢度仲有其他沙律选择,椰菜花饭,汤品,手卷都有。烟三文鱼蔬菜卷系新出既食物:墨西哥卷好厚实,小编最近都几钟意食卷物,因为会易有饱肚感又比较低脂高营养,三文鱼既鱼肉同蔬菜咬落脆口,三文鱼入味。