2016-08-29 1490 浏览
间中都会相约朋友同小胖男友到马鞍山做运动 但往往晚餐都无咩选择 唔系茶记就米线 真系名符其实既"美食沙漠"一直都无发现泳池餐厅竟然唔知几时变左间Cafe 仲要装修格局都唔错 拿拿声去试下餐厅同泳池原来只系一块玻璃之隔 可以一边食一边睇到小朋友系嬉水池玩 感觉几悠然一行三人点左烟三文鱼苹果沙津, 肉眼扒配薯菜, 肉酱意粉, 水牛城鸡翼, 再跟餐加左餐汤同餐包齐齐share烟三文鱼苹果什菜沙津 超级大碟三文鱼花底下一半系富士苹果+火龙果, 一半系什菜沙津苹果好爽口 但无谂到火龙果配埋沙津酱咁好味 连平日唔系特别喜欢火龙果既我都觉得好岩胃口 成碟沙津既感觉好清新 推介!!肉眼扒配薯菜 份量同样大碟 肉眼扒下劲多薯菜水牛城鸡翼 都系劲大碟! 水牛城汁味道唔错 炸得几脆 不过一向嗜辣既我觉得如果加辣味会更正肉酱意粉 酸度同意粉软硬度刚好 水准之内 合格加$20一件既原味cheese cake 野食真系好大碟 价钱亦唔贵 以后黎"美食沙漠"唔驶净系食茶记喇

烟三文鱼苹果什菜沙津 超级大碟
三文鱼花底下一半系富士苹果+火龙果, 一半系什菜沙津
苹果好爽口 但无谂到火龙果配埋沙津酱咁好味
肉眼扒配薯菜 份量同样大碟 肉眼扒下劲多薯菜