2024-05-10 134 浏览
呢间小食掂我已帮衬超过三次以上我才会写上食评✍🏻,每次食啲食物都可以保持高质素难得👍🏻,真正用心去做食物💗,真系会食得出嚟、我工作位置在九龙塘,平时午饭时间一系要行到落去九龙城、一系附近得一两间普通到不得了茶餐厅选择🤢,第一次帮衬呢间小店我心谂唔系呀,呢啲地方小食店会蚀个啵🤔,就试买咗返公司食,佢哋𠮶个两沟鱼肉碗仔翅👍🏻,食得出系冇味精嘅(因为我系味精过敏),用料落本竟然有竹笙,佢个咖喱陈皮鱼蛋…..哗….真系超正😋,我公司个秘书仔已俾咗个世一鱼蛋俾佢、鱼肉烧卖,我从来唔钟意食,但呢度啲烧卖加上佢哋自己做嘅XO酱= 无敌💗,仲有佢哋𠮶啲卤味、系新鲜制作,自己做卤味自己串、佢哋啲芥辣酱系自家调制超级好味,唔系买现成返嚟卖,现在已经成为我下午茶或home party必备伴酒之一🤟🏻🤟🏻,同埋原来个老板有洁癖,唔怪之得佢间小食店咁鬼干净🤣🤣🤣
2024-05-03
等候时间
5 分钟 (外卖自取)
  • 辣陈皮鱼蛋
  • XO酱鱼肉烧卖