2024-05-05
✲゚*。 🦞沙田凯悦酒店咖啡厅自助晚餐🍴身为CU人 第一次去大学站旁边嘅沙田凯悦酒店食自助餐🤣虽然地点有少少远 但系上个weekend去都几乎满座😮Dinner buffet 可以由6点食到10点 食足4个钟唔少一家大细嚟庆祝生日🎂
用Openrice订座仲会有低至7折优惠‼️
除咗平时自助餐必食嘅鱼生/海鲜之外 (e.g. 龙虾、长脚蟹、蟹钳、帆立贝、蚬、三文鱼、吞拿鱼、带子)🍣Weekend嚟仲有两款即席烹调美食:
7:00pm 有火焰芝士焗龙虾🦞7:30pm 有炭烤斧头牛扒🥩职员一敲钟 即刻出现长长嘅人龙😮好彩排一阵已经拎到🤣芝士焗龙虾同斧头扒都好正 必试!😍
甜品选择都唔少 最推介系拿破仑 非常酥脆🤤虽然已经好饱 但我都encore左两件仲有即叫即整嘅Pancake 可以请职员帮手加雪糕上去 变雪糕Pancake添🍨
中式食物有烧味、石斑鱼、东坡肉等等🐟
当然唔少得鲍鱼啦😆-✨ 自助晚餐星期一至四 6-10pm
成人$680/ 小童$340
经@openrice订座7折
✨ 升级即席烹调周末自助晚餐星期五至日/ 公众假期及前夕 6-10pm
成人$740/ 小童$370+10%
沙田凯悦酒店咖啡厅自助晚餐🍴
身为CU人 第一次去大学站旁边嘅沙田凯悦酒店食自助餐🤣
虽然地点有少少远 但系上个weekend去都几乎满座😮
唔少一家大细嚟庆祝生日🎂 用Openrice订座仲会有低至7折优惠‼️
Weekend嚟仲有两款即席烹调美食: 7:00pm 有火焰芝士焗龙虾🦞
7:30pm 有炭烤斧头牛扒🥩
职员一敲钟 即刻出现长长嘅人龙😮
好彩排一阵已经拎到🤣
芝士焗龙虾同斧头扒都好正 必试!😍
甜品选择都唔少 最推介系拿破仑 非常酥脆🤤
虽然已经好饱 但我都encore左两件
中式食物有烧味、石斑鱼、东坡肉等等🐟 当然唔少得鲍鱼啦😆
✨ 自助晚餐
星期一至四 6-10pm 成人$680/ 小童$340 经@openrice订座7折
✨ 升级即席烹调周末自助晚餐
星期五至日/ 公众假期及前夕 6-10pm 成人$740/ 小童$370
+10% service charge
📍 沙田凯悦酒店咖啡厅 Cafe at Hyatt Regency Hong Kong, Sha Tin @hyattshatin
沙田泽祥街18号沙田凯悦酒店大堂