2021-05-20 1078 浏览
朋友聚会,今次拣左系大围既生昌🤤因为上次同屋企人食过,大家都觉得性价比非常高,而且实在太好味啦!所以忍唔住要推介其他朋友过黎试下,好彩都不负众望,大家食得非常开心☺️!眼阔肚窄既我地叫左好多样𩠌菜,但真系无谂过咁大份!我地4个大人食得十分吃力!(唯有打包😝)我最中意食蚝仔粥,一个人食左4碗! 好彩够大份,食左4碗后其他朋友都仲有得分haha! 如果多人食既话,必定要叫尼个!超抵!今次试左d新菜式,就系醉虾同鱿鱼!醉虾非常入味,而且用料新鲜,搞到我一个人食左三只😂至于鱿鱼,完全无粉感!系我中意既口味!压轴出场就系每次黎得食打冷都必点卤水拼盘!🤤尼一间算系我去过咁多间潮州野入面做得最出色戈间,唔知系咪因为料既问题。因为我成日觉得卤水野其实间间都应该做得差唔多,但生昌做得出奇地好食,虽然唔知系咩原因,不过希望佢地可以一直keep住水准,等我地有啖好食啦!重点系,佢地自选拼盘可以任拼简直就系加晒分, 因为我地唔系乜都食,最怕餐厅搭左d我地唔食既野比我地!!😢最后,舖头d姐姐都好好招呼呀😊我地食得好开心!系一次好满足既聚餐经验😝
朋友聚会,今次拣左系大围既生昌🤤

今次试左d新菜式,就系醉虾同鱿鱼!
醉虾非常入味,而且用料新鲜,搞到我一个人食左三只😂
至于鱿鱼,完全无粉感!系我中意既口味!

压轴出场就系每次黎得食打冷都必点卤水拼盘!🤤

醉虾