2023-01-30
沙田奶茶店🥕奶盖307茶王$32⭐️⭐️⭐️☆☆叫左微糖少冰,奶盖十分浓厚,微咸,几重奶味,都打得几滑身易入口,307茶王茶味十分出,劲香浓既茶味,十分大杯都几抵饮。🥕桂花乌龙芦荟$28⭐️⭐️⭐️☆☆叫左少糖少冰,因为冇得叫微糖,不过🐰感觉都好甜下,好似糖水甘。桂花味5太出,乌龙茶都够出,但太甜既关系令到茶味不太出。但芦荟真系俾得好多,依个几正几好食几爽口,完全可以食饱的,中意食芦荟既朋友仔可以试下🤣======详情======赏茶沙田沙田正街3-9号希尔顿中心3楼37R号舖================#香港美食指南 #hkfoodie #hkfood #hkeat #yummy #相机食先 #吃货 #吃货日常 #RR吃货 #美食 #香港美食 #沙田好去处 #沙田美食 #RR沙田 #RR饮品 #饮品控 #台式饮品 #奶茶控 #奶盖控 #奶盖关注组 #奶盖307茶王 #307茶王 #茶王 #桂花乌龙芦荟 #桂花乌龙 #芦荟 #沙田 #赏茶
🥕奶盖307茶王$32⭐️⭐️⭐️☆☆
🥕桂花乌龙芦荟$28⭐️⭐️⭐️☆☆