2024-12-25 1064 浏览
之前经过呢间,成日都见到好多人排队,搞到好吸引,好想去食,今日终于同朋友去试吓呢间😋White wine mussels 🍸酱汁好香酒香同蒜香味😋青口味道鲜甜👍🏻多士好香牛油味,外脆内软,沾埋酱汁真系perfect match 呀👍🏻Sea urchin & scallops linguine 🍝海胆好新鲜又大旧😍煎香嘅带子厚肉又爽口鲜甜😋仲有鲜甜嘅蟹肉😋 酱汁好creamy,而意粉软硬适中,好挂汁😍Iron frilled flank steak🐮我哋叫咗5成熟,好粉嫩,肉质鲜嫩又juicy😍同埋薯条好香脆,放耐咗都唔会淋哂😋Tiramisu pancake🥞见到每抬都必点一份pancake ,所以我哋都叫咗一份pancake,果然真系好好味😋好松软,好似疏乎厘咁,食落好香tiramisu,唔会太甜,加埋燕麦松子仁好有口感😋