2024-12-12 0 浏览
沙田罕有越南菜,好多时都会挂住佢,久唔久就会又想食越南野就一定意起佢。加上佢地点非常方便,就系大围车站对面马路,所以都系我经常会帮衬嘅一间餐厅。当然食物都一定有特色之余,仲要好味先得,当然有时放工夜就会唔想煮饭,所以有时我都会买外卖返屋企,每次返到屋企都可以保持到仲有温度嘅,真系好难得,证明系控制外卖菜时都有啲心机,唔会下下煮定晒啲野系到。所以真系值得一赞。佢嘅烧猪颈肉真系每次我都会必叫嘅,打开一定闻到佢个香味,食落仲要好滑好香好好味,配饭真系一流,而佢个猪扒同样都系仲有温度,外脆内软,唔会干真真咁,最最难得嘅系每次外卖佢嘅酱汁都好细心,一定唔会比漏,一个跟一个,明显呢啲真系好用心做啲餐厅,所以点会唔成日帮衬。
外卖自取