2018-09-07 64 浏览
今日去石门等我朋友收工,我地就谂住系附近食埋晚餐,佢就介绍左一间西日嘅fusion菜,佢话都唔错,咁我地就去食!去到餐厅,环境似西式嘅酒吧餐厅,加上灯光同音乐,都几有气氛,里面仲挂住一d日本装饰,都几特别,几舒服!餐牌~~什莓沙律配哥根苏拿蓝芝士,自家沙律油~芝士味道唔错,几浓好香,配上自家制沙律油,好夹,沙律菜都好新鲜,最特别系有橙👍🏻我觉得好好食特选手握寿司拼盘~呢个真心正,拍得住日本!d刺身好新鲜,由其海胆同吞拿鱼腩,海胆味重又浓,三文鱼腩好肥美,好重鲜味,第一次系香港食寿司觉得好食,值得一试北海道鲜带子配荷兰大啡菇菌海胆龙虾汁意粉~虽然佢个名好长,但系佢真系好足料,带子鲜甜,意粉好弹牙,有口感,仲要有我最喜欢的海胆,d菇都好入味澳洲谷饲牛柳配薯蓉~牛柳口感唔错,肉质新鲜,五成熟刚刚好,咬落口好淋食物质素同环境都唔错,我下次都会再黎!

餐牌~~

什莓沙律配哥根苏拿蓝芝士,自家沙律油~

特选手握寿司拼盘~

北海道鲜带子配荷兰大啡菇菌海胆龙虾汁意粉~

澳洲谷饲牛柳配薯蓉~
牛柳口感唔错,肉质新鲜,五成熟刚刚好,咬落口好淋

食物质素同环境都唔错,我下次都会再黎!