2024-10-13 662 浏览
知道此店是人气店, 所以就准时开门便去到, 免要等位.   服务 :  很好有礼貎限时 : 90分整体食物 :  大致上唔错, 尤其甜品出色点了两SET LUNCH SET , - 芝士吉列猪扒汉堡配薯条 -   做得很好- 法式香草烧羊架配意粉 - 这个略为有点失色,  点了配意粉, 觉得意粉没有味道, 又冻,  如果炒香一点, 热点上枱会较好, 变左好似食紧烚意粉咁,   羊架点了5成, 上枱应该至少有 8 成. 系全熟既,   好彩全熟都唔算太UN, 还可. 但唔够热.餐汤 - 甘笋汤 - 呢个汤. 个人觉得无味. 好淡. 唔够香. 前菜 - 沙律 - 正常饮品;  香茅生姜蜜 + 柠檬柚子蜂蜜 - 正常甜品:  开心果麻薯提拉米苏 -  这个较为出色 , 做得不错, 唔太甜. 而且都好味我都系见好多人推介, 才去呢间店试下,  不过 唔系所想到咁值得 ENCORE.  只会试一次.    虽然环境. 礼貎各方面都令你用餐很舒适. 但食物唔算最出色就有点失望.  希望再有改进会更好.
知道此店是人气店, 所以就准时开门便去到, 免要等位.

服务 :  很好有礼貎
限时 : 90分
整体食物 :  大致上唔错, 尤其甜品出色
点了两SET LUNCH SET ,
- 芝士吉列猪扒汉堡配薯条 -   做得很好
前菜 - 沙律 - 正常