2020-10-04 565 浏览
第一次使用OpenRice 外卖落单功能,都几方便,选择饮品及甜度冰量后,再选择埋自取店及取货时间,就可以用信用卡或Alipay 付款,过程都几快,而且OpenRice 落单有75折优惠。我就叫左茶里水果茶,落完单先再慢慢行过去拎。由于我早左到,杯饮品仲未冲,当我出示取订单号码之后,店员就开始冲饮品,等左大概5分钟就有啦!成个过程由落单到拎饮品都系perfect。可惜,就系最重要个样野衰左,杯饮品好唔掂!水果茶竟然冇水果味,得个甜字!好似饮紧糖水咁!真系超失望!我本身系叫半糖少冰,但杯饮品都咁甜!如果系水果甜我冇野讲,佢明显系糖浆甜之前系cwb希慎店饮过,觉得好正,所以今次先再叫,但结果真系令人失望。

茶里水果茶
外卖自取