2021-07-06
staycation package 包意宁谷4个 courses 嘅意大利2人晚餐,我哋各选一款,可以试齐咁多样嘢!套餐唔包饮品,我哋另外加钱要红白酒🍷🥂但餐厅位于酒店8/F低层,所以冇景观可言,只系望到花园道🤷🏻♀️香草面包软熟,但唔热😓蕃茄水牛芝士汤,蕃茄味汤都够浓👌🏻三文鱼他他,三文鱼新鲜,配上少量松子仁更有咬口。蕃茄香草虎虾长通粉,但一只虾都冇🤷🏻♀️,普通茄汁长通粉野菌螺丝粉,有蘑菇,正常冇特别西冷牛扒,睇落几靓好似唔错,不过肉质有啲’鞋‘同埋有啲干😥香煎鲷鱼,鱼唔够嫩滑,皮煎得唔够香脆!意大利芝士蛋糕 Tiramisu 都Ok !cream 比例占得比较多,上面嘅杏仁脆饼几好食。不过隔离𠮶三件曲奇🍪加一粒朱古力,就好一般!曲奇疏气淋咗雪糕蛋糕,里面有少少果仁粒。如果以酒店fine dining 嘅水准,我觉得唔达标,只系有气氛,冇景观,食物水准一般,唔知系咪因为staycation package ,所以个餐嘅质素比想像中差😐
蕃茄水牛芝士汤,蕃茄味汤都够浓👌🏻 三文鱼他他,三文鱼新鲜,配上少量松子仁更有咬口。 蕃茄香草虎虾长通粉,但一只虾都冇🤷🏻♀️,普通茄汁长通粉
野菌螺丝粉,有蘑菇,正常冇特别 西冷牛扒,睇落几靓好似唔错,不过肉质有啲’鞋‘同埋有啲干😥 香煎鲷鱼,鱼唔够嫩滑,皮煎得唔够香脆! 意大利芝士蛋糕 Tiramisu
都Ok !cream 比例占得比较多,上面嘅杏仁脆饼几好食。不过隔离𠮶三件曲奇🍪加一粒朱古力,就好一般!曲奇疏气淋咗 雪糕蛋糕,里面有少少果仁粒。