2020-06-13 396 浏览
La-neigeK11的酒吧街有间私隐度较地铺高的酒吧,趁happy hour买一送一帮衬下,行落楼梯后,酒吧的空间够空矌,除了高枱位亦有梳化位,位置都几大坐得舒服。我同男朋友拣左最角落嘅梳化位坐打开餐牌拣咗两款小食同两杯鸡尾酒我见餐牌上嘅鸡尾酒款式唔算特别多侍应话 只要我哋谂得出嘅酒 而调酒师有做到都冇问题于是我哋叫咗white lady和 show whiteWhite lady shake 得好香,味道均匀,同我屋企自己shake的差得远😂所以话饮酒系要揾专业人士调先会高质而show white 颜色似杨枝甘露, 原来系橙汁沟雪碧,味道都几特别。 如果大杯呢就好啦。小食方便叫咗泰式猪颈肉丶泰式猪颈肉丶 无骨黑椒猪手 丶雪吧 小食拼盘。泰式猪颈肉绝对系开胃又惹味嘅下酒菜, 加埋充满风味嘅酸辣汁, 好快就饮晒杯show white. 再叫杯1664解渴无骨黑椒猪手估唔到份量都几大份下, 两个人食有点吃力。黑椒猪手肉质嚟讲柔软嫩滑, 咸味啱啱好,最正系佢层皮够Q弹。La-neige尖沙咀河内道5号普基商业中心地下3号舖
La-neige

调酒师有做到都冇问题
于是我哋叫咗white lady和 show white

再叫杯1664解渴

无骨黑椒猪手

估唔到份量都几大份下, 两个人食有点吃力。

La-neige
尖沙咀河内道5号普基商业中心地下3号舖