2022-11-26
整体表现中规中矩~午餐特浓番茄汤 午餐肉粒 通粉 配 鲜牛油麦包多士、4.3 牛奶炒日本滑蛋 ($52) ●●●◐○番茄汤都几浓,甜甜地🍅午餐肉就冇咩好讲啦都系𠮶啲味,欣赏表面煎过,会香口啲😂反而滑蛋最有惊喜,够香、厚滑自家制叉烧 日本滑蛋饭 配 旺记秘制甜豉油 ($60) ●●●○○本身去呢间食就系想试佢嘅叉蛋饭,有啲失望 同样冇乜特别,叉烧干身少少同埋偏淡味 滑蛋整得薄咗少少😮💨每天特制饭餐:自家制酱汁慢煮猪软骨饭 配 是日特制沙律 (好似系 $67) ●●●◐○个饭唔够汁 所以成件事比较dry🫣猪软骨ok入味 某啲位略嚡 但整体质感可接受滑蛋好过叉蛋饭𠮶个,不过都系通粉配嘅滑蛋最好食👾丝袜奶茶 (冻 +$2) ●●●●○几好饮👏🏻香滑 奶味重✍🏻 餐牌选项不多,所以觉得更应该改善现有菜式质素同卖相💪🏻毕竟茶餐厅有好多选择📍旺记冰室💰: ●●●◐○环境、服务: ●●●●○
午餐
番茄汤都几浓,甜甜地🍅
滑蛋好过叉蛋饭𠮶个,不过都系通粉配嘅滑蛋最好食👾
丝袜奶茶 (冻 +$2) ●●●●○
几好饮👏🏻香滑 奶味重
📍旺记冰室
💰: ●●●◐○
环境、服务: ●●●●○