2023-07-17
呢间餐厅其实系我地有一次去D2 Place,个度嘅保安叔叔同我地吹吹下水推介我地去🤣佢show哂相大推呢度嘅吞拿鱼丼,所以我地出开旺角就顺便去试下🤭🍣极上吞拿鱼丼 ($198)Omg‼️而家睇番张相都好想食🤤拖罗、吞拿鱼同鱼蓉舖满哂成个碗🤩无论系大拖罗中拖罗都好重油脂味,好新鲜好香,份量唔少,够哂配成碗饭,食完成口都系油香,真系好❗️正❗️😍😍🍣望月师傅特盛寿司 ($248)一set有12粒寿司,粒粒都绝对唔hea🫶🏻🦀️特别推介蟹肉寿司、蟹膏寿司,真蟹肉,蟹味好香🤩🦐赤虾寿司好大只仲要有膏🍣带子寿司好厚肉好新鲜,拖罗/吞拿鱼同个丼一样咁正🍳寿司set包茶碗蒸同面豉汤,正常水准👍🏼🍹白桃活乳酸梳打 ($28)唔算太甜,解渴👍🏼总括嚟讲,水准好高,特别推介吞拿鱼丼,食完系超级满足,虽然价钱都偏贵,但间唔中奖励吓自己都好开心☺️♿️♿️上雅兰中心2楼有少少麻烦,因为佢客䢂系唔到2楼,所以要去地下揾职员,叫佢开货䢂度门。货䢂要出番去街,喺周生生右边(见下图),上到2楼之后有三道门要推,轮椅人士最好揾埋朋友陪同⚠️餐厅无级通度环境阔落,推介✅✅
🍣极上吞拿鱼丼 ($198)
Omg‼️而家睇番张相都好想食🤤
拖罗、吞拿鱼同鱼蓉舖满哂成个碗🤩
🍣望月师傅特盛寿司 ($248)
一set有12粒寿司,粒粒都绝对唔hea🫶🏻
🦀️特别推介蟹肉寿司、蟹膏寿司,真蟹肉,蟹味好香🤩
🦐赤虾寿司好大只仲要有膏
🍣带子寿司好厚肉好新鲜,拖罗/吞拿鱼同个丼一样咁正
🍳寿司set包茶碗蒸同面豉汤,正常水准👍🏼
🍹白桃活乳酸梳打 ($28)
唔算太甜,解渴👍🏼
♿️♿️
餐厅无级通度环境阔落,推介✅✅