🎀油麻地。来吃地道港式平价点心🫖🎀🪄店名* #点心到🔮地址*油麻地弥敦道484号鸿星大厦地舖 🔮🗾分店地区🗾 油麻地,佐敦💰价钱$251 (2人)➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖想睇更多同区推介👉地区搜寻🔍🗾#pickyme_油麻地剩系食呢一类👉食物类型搜寻🔍🍜#pickyme_港式#pickyme_中餐➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🎵餐厅环境🎵今次放假食下地道港式点心 经过附近见到呢一间几多选择 而且舖头都好多人帮衬 价钱亦好平 所以就入左黎试下 呢一间装修唔算太特别 普通港式茶餐厅装修 有分卡位及普通最尾 整体干净企理 光线明亮 员工服务都几nice🤓🍽️食物质素🍽️店铺采用qrcode扫描点单 有齐晒图片文字 可以慢慢拣自己中意食既野食 除左有最传统既虾饺烧卖外 都有唔同主食,甜品等选择 价钱好平 份量大份 包你可以食到捧住个肚出去😜茶位$20/2茶叶比较普通 但都有茶味 呢个价钱算系正常👀评分💖💖💖💖💖🪄烧卖(4粒) $32十分足料 超大粒烧卖😍 最正系佢真系有只虾铺喺面 所以咬落去劲有虾味 肉质滑嫩😆👀评分💖💖💖💖💖🪄三丝鲜虾春卷 $28春卷系即炸即上 咬落去十分脆口 配上三丝加鲜虾 令整
🎀油麻地。来吃地道港式平价点心🫖🎀

🪄店名* #点心到
🔮地址*油麻地弥敦道484号鸿星大厦地舖 🔮
🗾分店地区🗾 油麻地,佐敦
💰价钱$251 (2人)

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

茶位$20/2
茶叶比较普通 但都有茶味 呢个价钱算系正常

🪄烧卖(4粒) $32

🪄三丝鲜虾春卷 $28
春卷系即炸即上 咬落去十分脆口 配上三丝加鲜虾 令整体更有口感

🪄姜葱牛柏叶 $28
牛柏叶质感比较冧身 姜葱味唔算太浓 可以接受

🪄黑金流沙包 $26
卖相机特别 包够晒软熟不过略嫌流沙内馅唔算太多 可以更进步😗

🪄韭黄鲜虾肠 $29
超推介 我觉得呢一间所有虾类产品都好足料好好食 肠粉皮劲薄身劲滑 鲜虾够晒大粒又够脆😍

🪄四宝滑鸡扎 $32
即正即上 十分热辣辣 入面有鸡肉,蟹柳,鱼肚,芋头 全部都系我中意食既野 外面包住一层腐竹皮超香!

🪄浓汤杞子浸时蔬 $22
懒健康下食碗菜 清汤好健康😂 菜心软硬度适中 如果可以细棵啲会更易入口

🪄笼仔金银蒜海虾饭 $44
最后黎个舖头最有特色既蒸饭 蒜头黎整体鲜味更出色 加上海虾好有鲜味 几饱肚!

(5个💖为最高)

✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️
⚜️整体评级⚜️