2022-03-12
需要你的支持喔🥺🙆🏻♀🐷💬每一篇食评都好认真打架—————————————————————📍 Liberty Coffee & Wine²位于旺角同油麻地交界嘅转角位,欧陆风格设计,一边系绿色大窗框,打卡真系啱晒,另一边落地玻璃以粉色为主,🐷因为迟到就坐咗呢边,不过错有错着,呢边相对冇咁大尘,环境都几舒服😌—————————————————————❣ 手工鲜茄酱牛肋肉宽面🍝 $118要赞下佢嘅牛肋肉煮得好淋好浓牛肉味🐂都有4-5旧!茄汁都几好,好开胃,同埋好挂汁🍅.❣ 青酱凤尾虾蝴蝶粉 $98🐷细个系萨莉亚食过青酱意粉觉得好好食,平时出面好少会有青酱🥲今次食左觉得麻麻地冇乜味,蝴蝶粉又有少少硬🥲不过凤尾虾有五大只,好弹牙系唔错!.❣ Blue Sky 晴 ⛅️$78卖相超级打卡able,蓝天白云!唔好以为打卡就一定伏,呢杯都几唔错,有乳酪、橙、梳打、椰子同云呢嗱雪糕,好似椰子梳打咁,仲有少少雪糕食当饭后甜品🤣.❣红菜头苹果汁🧃$78一听到🐷爱人嗌呢个,心谂使唔使咁健康🤣点知原来系佢未饮过红菜头🤣呢杯都ok嘅,但唔似系鲜榨就几贵—————————————————————不专业评分👅好味指
需要你的支持喔🥺🙆🏻♀
🐷💬每一篇食评都好认真打架