2021-01-25
讲起Food court,以前系好多香港人既集体回忆💭依加讲起,大家可能首先谂起既就系大食x之类了…其实都几好可惜架😔油尖旺区食肆林立,今日想介绍既就系Food court😋唔讲你真系未必知,佢竟然系位于系逸东酒店入面既。保存住老规举,位要自己揾,不过环境自然就升哂Lv啦🤪有吧台、卡位等,都算阔落既~☺️👍🏻入面仲有好多不同种类既餐厅,中西日菜式齐备,一次满足你唔同愿望🤩如果系附近谂唔到食乜,入去行个圈可能都系一个好选择🤣👍🏻今次我地就试左其中2间啦~1.和风炸鸡丼 ($58) 🌟4/5分呢个几surprise😲唐扬鸡块应该系即炸,等左一阵,食落非常juicy同香脆🤤份量都几多,有6,7大旧🥰有蛋黄酱同烧汁跟埋,甜甜酸酸,唔会太溜👍🏻跟餐仲有沙律同面噌汤,正正常常。整体价钱抵食,味道唔错,五十几蚊算系水准之上啦~👍🏻👍🏻总括来讲,逸东Food court环境舒服干净👍🏻食物选择多,餐厅普遍质素唔错☺️岩晒想各自食唔同类型/想share既朋友仔🤣-📍スーパー丼 Express📍佐敦弥敦道380号香港逸东酒店LG楼1号舖
1.和风炸鸡丼 ($58) 🌟4/5分
和风炸鸡丼 ($58)
📍スーパー丼 Express
📍佐敦弥敦道380号香港逸东酒店LG楼1号舖