位于油麻地庙街街角嘅黑白灰调简约设计小咖啡店⚪️佢嘅简洁感觉好唔属于呢个地区咁 别具格调🤭几推介坐bar枱 可以望住咖啡师冲咖啡 感觉几好🥰-🥯Smoked Salmon Avocado Bagel ($86)份量好大 个bagel超大粒😻烘得香脆 但系可惜质感做唔到bagel应有嘅嚼劲 似系香脆嘅面包多啲🥲馅料一啲都唔吝啬 尤其沙律菜多到一个点🤣不过略嫌干咗少少 只系靠bagel上搽咗一层忌廉芝士增加湿润度😗忌廉芝士似系一啲无盐牛油多啲 冇乜味道咁 感觉一般😗烟三文鱼配质感软滑嘅牛油果呢个配搭一定冇得输🥰以份量来讲 性价比都高嘅~-Hand Drip - Bolivia Caranavi ($90)呢个真系近期饮过最惊喜嘅handdrip!!🤍tasting note带果香同花香 而且店舖介绍佢嘅finish黑糖奶茶味道本身都系抱住试吓嘅心态 点知真系好有惊喜!!咖啡味唔算浓 但系就带一阵清新茶香🥰味道真系有好突出嘅黑糖奶茶味😻😻闻落都带黑香甜 整体好清爽 超级特别值得推介🤍!!

• Hand Drip - Bolivia Caranavi