1K
2018-10-17 1909 浏览
我好钟意食面包, 闲时仲会自己动手整面包! 🍞 不过法包我一次都未整过, 因为太麻烦 😂😂 行经中环, 见到呢间面包舖有面包工房, 中环咁贵嘅地段都整个面包工房, 引得我入去八下!呢间店主打骰仔包 mini cube, 我无试! 反而被个小法包吸引! 好靓仔! ♥店主话得返一个现货, 喺冰箱攞多个即刻翻热比我, 话晒隔离就系工房 ma....点知到我食既时候发现个心仲系冰嘅! 😫 食住一个先啦! 。。。超好食! 皮脆内软, 气孔分布平均! 真心强烈推介! 店主推介牛角包! 老实讲, 卖相唔讨好, 卷得唔靓, 留左尾! 朋友买左一个试话唔好食, 又淋又油, 我眼见中间层次唔太分明!

等候时间
10 分钟 (堂食)
  • 法包