2020-12-07 778 浏览
💛西贡越南汤河·我哋本身系想去炳记度食个奶油多做tea架 但系原来佢3点几就收 所以我哋就喺附近见到呢一间 估唔到佢都几好食 尤其系个法包🤤🤤·special pork saigon baguette $68呢一个超好食 系真系有喺越南食𠮶个感觉佢𠮶包系脆得黎唔会过硬 界口𠮶种 之后佢入边啲料超级丰富🤩🤩佢入边系有扎肉 烧腩仔 同埋猪扒 佢个烧腩仔系劲多肉汁 而且好脆 口感好好🤪之后佢块猪扒都系好好食 完全唔会un加埋佢面头𠮶啲腌萝卜 酸酸地咁样 超夹 成个combo都好正 🤤🤤·saigon supreme curry laksa noodles $85佢个喇沙都好食嘅 不过我就觉得冇佢个法包咁出色 佢个汤底唔错嘅 都几惹味 不过啲河粉就真系煮得比较淋 有啲发涨既感觉🙊🙊反而佢啲料真系好多 佢只虾好大只 而且都弹牙既 扎肉 鱼片 鸡丝呢啲全部都唔错 我最钟意就系佢既豆卜 系超系入晒味 一咬就爆汁🤤·#rbyeat#rby东南亚菜#rby💛#rby大坑·📍大坑浣纱街14号地舖
💛西贡越南汤河
special pork saigon baguette