2021-12-14
放咗工约咗男朋友嚟庆祝拍拖周年纪念, 呢间大埔嘅小餐馆果然有惊喜㖞 有位 坐低之后 就开始点餐啦店员服侍得好好装修好有法国情调 中间有一盏💎 大嘅水晶灯 有豪华感 本身都好钟意食法国菜我觉得呢度 餐牌都有好多法式嘅𩠌菜 首先 点咗两杯新力啤酒🥃🍻 happy hour饮下嘢先 . 🦋头盘我哋少咗个烤加拿大海胆多士🍞刺身鲜美 配上香烤多士,好夹 🦋时令日本生蚝 🦪 very fresh好creamy加上莎莎酱 好开胃 🦋main course我哋嗌咗意粉+牛扒 🦋牛肝菌果仁忌廉扁意粉 🍝有好多烤过嘅果仁 好creamy 牛肝菌酱好香拌粉意粉好美味 🦋香煎北海道带子黑松露薏米饭 🍴🥣带子非常新鲜煎到好香口上面铺咗松露酱米饭都好creamy好健康 值得推介 🦋传统法式鹅肝牛柳 非常美味鹅肝分量都几多牛肉七成熟系厚身厚切非常新鲜配蔬菜 感觉高级名贵. 食完之后 慢慢倾计 渡过咗一个愉快嘅晚上 ☺️总括嚟讲𠮶啲食物有质素餐厅装修一流服务都好ok 地点方便系门店好值得一到 😋服务4/5)食物质素 5/5)地点4/5)
🦋头盘我哋少咗个烤加拿大海胆多士🍞
刺身鲜美 配上香烤多士,好夹
🦋时令日本生蚝 🦪
very fresh好creamy加上莎莎酱 好开胃
🦋main course我哋嗌咗意粉+牛扒
🦋牛肝菌果仁忌廉扁意粉 🍝
🦋香煎北海道带子黑松露薏米饭 🍴🥣
🦋传统法式鹅肝牛柳
服务4/5)
食物质素 5/5)
地点4/5)