2023-10-07
太子Le Reveur Cafe & Bistro:超级惊喜的餐厅🌹!我最近去了太子的Le Reveur Cafe & Bistro,我想讲呢度真系令我喜出望外!首先,地方装修系小田园风格,又有好多猫狗图画,走入去你会觉得超级舒服同放松。重点佢哋咖啡超级多选择,我叫咗澳式牛奶咖啡同脏脏咖啡冷热各一,你会感觉到重果味咖啡,令人回甘而一尝再尝,加上咖啡口感层次丰富,每一口都让人超开心自愉!仲有佢哋嘅特浓开心果巴斯克芝士蛋糕,超级软滑,唔会太甜太腻,而焗过嘅巴斯克芝士近啡黑表面,虽然睇起嚟有啲凹凸,但其实咁样令蛋糕更特别,层次感更丰富。最有趣的是佢哋仲有提供wellness+healthy diet💃课堂,你可以跟健身教练一齐学习兼大叹健康美食!另外又有心灵辅导茶聚,令我哋呢啲都市人有多个途径学习减压,完全超出我对cafe嘅认知。总之,Le Reveur Cafe & Bistro 真系一个超有惊喜嘅地方。如果你想享受美食同寻找身体健康方法又或者心灵健康嘅乐趣,呢度应该会啱你🌹👣