2019-04-18 513 浏览
今日黎到9龙湾既megabox睇戏,睇完戏肚饿就揾间餐厅食饭,见到呢间achacha装潢得几靓,就入左去食喇。呢间餐厅原来好出名食法国嘅Creps,我哋就叫咗两款,分别系烟三文鱼菠菜、同埋忌廉蘑菇。「烟三文鱼菠菜」非常足料,咬落去有甜甜嘅感觉,又咸又甜,口感丰富。「忌廉蘑菇」蘑菇数量好多,忌廉汁非常浓郁,够creamy!前菜方面,我哋叫咗个「薄切三文鱼」三文鱼薄得来好有口感,味道浓郁。「是日精选沙律」好多菜同水果,啱晒追求健康嘅我哋~美国安格斯肉眼扒,个扒非常大块,四个人食,每人食几旧啱啱好,咬落去非常软腍,锁紧肉汁,唔错!黑松露带子意大利饭,黑松露非常香浓,带子煎得啱啱好,唔会太老,意大利饭都煮至粒粒分明,咬落去烟烟银银几好食!如果大家咁岩喺九龙湾睇完戏,都推荐大家嚟食~

如果大家咁岩喺九龙湾睇完戏,都推荐大家嚟食~