餐厅: BRICK LANE (中信大廈)
资讯:

2018-08-16 125 浏览
今日放工之后,同个朋友聚一聚,就会去咗依间餐厅,试吓呢间嘅英国菜。间餐厅嘅气氛唔错,餐厅嘅摆设都好靓,仲有一个角落系bar corner。枱与枱之间嘅距离都令人坐得好舒服,唔算好多人,就啱晒一两个朋友喺到倾下计。呢度嘅侍应都好有礼貌,而都会好贴心,等你食完一碟、收左碟,再问你可唔可以上第二碟。我哋嗌左一碟焗芝士玉米片,玉片上啲酱料同芝士好多,唔会食到最后无嗮,而啲料都好足,系倾计配嘢饮,又想食小食唔错既选择。另外叫咗碟半熟鸡蛋巴马火腿芝士烟肉意粉,个蛋真系好流心系温泉蛋咁款,个汁好味又浓郁,里面亦有好多烟肉,两片咸咸地既巴马火腿同啲意粉好夹,份量都算唔错,真系食过回味。亦点左两杯白酒,餐厅既酒都系一啲靓酒,配餐厅野食一流。嗌完即刻系隔离bar台斟比你,值得一试。

2018-07-31