2021-11-03 727 浏览
呢间咖啡店系朋友推介嘅,早两日经WhatsApp订座,踩单车过去食饭。餐厅要入咗去法院之后右手边直行到尽头就会见到。坐低之后水就系自助形式嘅,我哋叫左个鸭腿同埋一份烧春鸡另外嘢饮叫咗一杯巨峰提子沙冰同埋Earl Grey coffee。鸭腿口感我个人觉得比较干咗少少分量少咗啲如果可以陪多少少薯蓉或者伴菜嘅话咁就会好啲啦,因为如果一个男士嘅话我相信应该唔够饱,烧春鸡𠮶方面我就觉得一般般未去到好食都可以覆桌,但我钟意食佢个伴菜青椒同埋虾片。 至于饮品我觉得欣赏系佢个Earl Grey coffee,茶味够香咖啡味突出,至于个飓风沙冰就一般般冇甜味。如果你哋去开粉岭想揾文青咖啡店系可以到访一次,如果有心揾一间好食嘅文青咖啡店就唔会拣佢

鸭腿
巨峰提子沙冰