2024-08-25
平时返工如果要OT,返到屋企又无时间煮饭,我都会经过港铁站波仔买啲叮叮饭盒食吓,方便又快捷。 除咗有唔同叮叮饭、面之外,除有点心、饺子、pizza、糖水、沙律等等。 花生酱西多士系佢哋嘅新出品,西多士松软,花生酱份量都算多,仲会配埋 一包糖浆。可以用微波炉、焗炉或者气炸锅加热返就可以食喇,非常之方便。 水晶虾饺有六粒,每件都大大粒,而且亦有好大只虾,虾肉都算几爽口弹牙。 咖哩牛腩饭: 个咖哩汁都几香浓,送饭一流,牛腩亦都够稔够入味。 日式咖哩猪扒饭:猪扒切成细细块,方便进食,咖喱汁都算多,送饭perfect。 梅菜扣肉饭:梅菜扣肉都系一个几花功夫嘅菜式,宜家叮叮饭都可以食到啦,扣肉肥瘦均匀,非常稔滑且入味,配合大量梅菜,非常美味。