(非会员)
2008-12-12 5 浏览
我系超级龙虾迷, 仲要系咀刁𠮶D, 最钟意食波士顿龙虾, 肉质弹牙味道鲜甜, 个箝更系极品, 活龙虾定雪藏货我一食就知.有次行过Galano Cafe, 见门口栋咗牌写有活波士顿龙虾, 又见装修OK, 虽然食客唔多, 都谂住即管试下, 由于系第一次帮衬, 冇叫到全只波士顿龙虾(好似要HK$280?), 净系叫咗个波士顿龙虾蕃茄天使面(大约HK$180), 一上枱已经觉得好得, 有半只波士顿龙虾, size 都唔细, 个箝仲好细心咁去咗壳, 我用刀切落D龙虾肉到就知系好嘢, D肉非常结实, 一入口更肯定系正嘢, 极之鲜味, 最正系佢冇overcook只龙虾, D肉鲜嫩唔鞋口, yummy! D料系靓嘅就唔驶点搅都好味; 天使面份量都唔少, 茄味唔错, 虽然价钱唔平, 但货真价实, 加上我食过好多人气食肆又贵又鞋嘅雪藏货, 更加觉得呢度诚意十足, 喜出望外, 希望佢哋可以keep住水准啦.

• 波士顿龙虾