呢间咁出名嘅打卡Cafe,我竟然依加先去(*´Д`*) 餐桌上面嘅摆设真系令我好意外! 全部系夹埋金色嘅theme, 餐具都系金色! ⚜️而且仲要有蜡烛同埋芒草嘅装饰添,好有心思啊(//∇//)仲有最出名嘅打卡位影出嚟真系几靓! 即使唔系用粉红色做主题,唔知点解就系有一种好少女好粉红嘅感觉( ^ω^ )打卡friendly(*゚∀゚*) : 📸📸📸📸/5Price💰黑松露野菌忌廉意大利饭 —- $108香煎慢煮澳洲板腱牛扒伴琵琶虾 —- $248自己觉得牛扒偏向生,不过味道好好!意大利饭都水准一流,不过最出名最打卡able嘅食品我竟然冇叫到!推荐值💡:⚜️⚜️⚜️⚜️/5以打卡为目的嘅你唔会失望!虽然铺面唔大,可以喺每一个空间度好有心思咁样装饰!无论影边个方向都好有美感! 食物方面都唔失望! 推荐!

打卡friendly(*゚∀゚*) : 📸📸📸📸/5

Price💰