2024-04-05
波希米亚风格Cafe 疏乎厘期间限定半价?🙀📍长沙湾 福华街🪧Boholic-长沙湾区人气打卡Cafe 去到门口都已经心心眼 成间店既颜色设计都系Warm Brown tone有分户外同埋室内嘅座位 无论入边定出边打卡都系好正 建议大家去之前都book咗位先 长期爆满🥺 同埋佢地个menu有时候都会转 有兴趣可以上佢地IG睇下! 今次叫咗两个主菜意粉&两个梳乎厘 梳乎厘重要做半价优惠🙀🙀-🍝榄油蒜片辣椒炒西班牙辣肉肠鲜虾意大利面 $92好香蒜油味 几开胃!同埋都好多辣肉肠&鲜虾 意粉大大份 真系2个人share都得-🍝法式白松露奶油鸡肉意大利面 $82本身我都有d惊白松露d味都会有阵汽油味😹食落又无!好Creamy 好重奶香味 同埋鸡肉既份量又系比得好多 淡淡意粉都会食到肉!-甜品🍮班㦸底好香蛋味 好有份量!完全唔似食紧空气!软淋淋 !我重贪心叫左2个 劲大份本身以为得好细个同埋好多味都想食😹又见佢做半价咁平!🍰开心果奶盖梳乎厘班戟 $138开心果系近期咩甜品都会有既款🤟🏻 好香开心果味 入面重有啲碎碎 系咁饮啲奶盖 haha😹🍰Tiramisu 奶盖梳乎厘班戟 $128唔系太
📍长沙湾 福华街
🪧Boholic