2016-04-21
自助餐对于我呢d眼阔肚窄嘅女人黎讲,真系几啱😋已经第n次黎食,觉得环境好地方就脚,系同女友人最佳食饭地点👍7点入黎可以倾到10点几都无人赶你走😁😁😁而且至到4月30日都系泰国野做主题,我同女友人都系最爱泰菜,点会错过呢?👏👏👏因为女友人未收工我就入去坐定定等佢,再自己周围行下睇下有咩食先😋好香嘅大虾椰香冬荫公👀忍唔住叫左一碗即叫即煮😋个汤好香呀👏👏👏酸辣味都好好,虾又有膏👏👏👏所以中段再要多一碗之后友人仲未到又行下冻海鲜区都好齐😁见只大龙虾向我挥手所以就配个沙律消灭佢,系我最爱的火箭菜呀😍不过龙虾好难拆肉呀,多膏但肉质就有d鞋,因为太大只喇!女友人到左食一只两份够哂😁刺身生蚝一定唔小得啦生蚝都系即叫即开确保新鲜,一次取三只,我来来回回都应该走左5次以上😂肉就好细喇不过一阵海水味之后都有甜味嘅👍刺身无左海胆同带子好失望呀最令我失望系无泰生虾同埋赤海虾我每次行都无补,只系食左一只😭😭😭沙律选择好多呀,泰青木瓜沙律都系即叫即整,好香!个姐姐仲知我唔食得辣放小d辣椒😁不得不提个烧鸡配泰辣汁好正👍比平时常吃嘅牛扒好几度即炒金边粉都好有镬气呀👍👍👍主角黎喇。。。。。。我最爱的泰美食,可以任食我点会
7点入黎可以倾到10点几都无人赶你走😁😁😁
而且至到4月30日都系泰国野做主题,我同女友人都系最爱泰菜,点会错过呢?👏👏👏 因为女友人未收工我就入去坐定定等佢,再自己周围行下睇下有咩食先😋
好香嘅大虾椰香冬荫公👀
忍唔住叫左一碗即叫即煮😋 个汤好香呀👏👏👏酸辣味都好好,虾又有膏👏👏👏所以中段再要多一碗
之后友人仲未到又行下 冻海鲜区都好齐😁 见只大龙虾向我挥手所以就配个沙律消灭佢,系我最爱的火箭菜呀😍
不过龙虾好难拆肉呀,多膏但肉质就有d鞋,因为太大只喇!
女友人到左食一只两份够哂😁 刺身生蚝一定唔小得啦
肉就好细喇不过一阵海水味之后都有甜味嘅👍
刺身无左海胆同带子好失望呀
最令我失望系无泰生虾同埋赤海虾我每次行都无补,只系食左一只😭😭😭 沙律选择好多呀,泰青木瓜沙律都系即叫即整,好香!
个姐姐仲知我唔食得辣放小d辣椒😁
不得不提个烧鸡配泰辣汁好正👍
比平时常吃嘅牛扒好几度 即炒金边粉都好有镬气呀👍👍👍
主角黎喇。。。。。。 我最爱的泰美食,可以任食我点会放过?不过糯米会好饱,所以我要求只要芒果好几次😂 好正呀!
甜品都系差不多,泰甜品有d失望
斑兰窝夫味道淡😩
整体都系 Y U M M Y👍