泰国街头地道「火山排骨🌋」😍上菜𠮶吓真系够晒震撼😲,几旧巨大排骨成座山高度差唔多到下巴😝首先份量多到足够四个大人食,餐厅供应手套比客人用手撕开一件件排骨,碟中有好多酸酸地微辣嘅酱汁,建议食之前再淋多一次上面,非常惹味!排骨肉汁丰富而且唔少肉,好嫩滑!「青咖喱软壳蟹」配蒜蓉包 🤤青咖喱一定系落咗好足料去煮,咖喱汁好浓。软壳蟹有四至五件,好入味又炸得够脆卜卜。蒜蓉包焗到又脆又香。😍「菠萝海鲜炒饭」有心思地用半个菠萝去装著啲饭,有镬气炒饭又足料饭量唔少,我谂4个大人都唔使就著食!食到底仲有菠萝肉可以刮出嚟食😁「生菜肉碎包」肉碎好多,咸酸辣味调校得啱啱好,包生菜𠮶阵唔使就著就著,包大大旧食就啱啦!🥬🐖「椰菜苗」(马拉盏)师傅用咗好多马拉盏来炒椰菜苗👏🏻咸咸地辣辣地,椰菜苗新鲜唔会有苦涩味,正👍🏻「泰式奶茶」「菠萝梳打」「珍多冰」系我最钟意饮嘅泰式奶茶味,茶味浓郁,带少少甘甘地味道👍🏻菠萝梳打冰凉解暑,甜甜地好好饮。🍍姐姐杯珍多冰蓝色都几特别,问姐姐好唔好饮佢话多椰汁好好味。3大1小平均消费约$200
泰国街头地道「火山排骨🌋」😍

「青咖喱软壳蟹」配蒜蓉包 🤤

「菠萝海鲜炒饭」

「生菜肉碎包」

「椰菜苗」(马拉盏)

「泰式奶茶」「菠萝梳打」「珍多冰」
系我最钟意饮嘅泰式奶茶味,茶味浓郁,带少少甘甘地味道👍🏻

菠萝梳打冰凉解暑,甜甜地好好饮。🍍

姐姐杯珍多冰蓝色都几特别,问姐姐好唔好饮佢话多椰汁好好味。

3大1小平均消费约$200
火山排骨