2020-02-19
好早开始罢市既小黄店💛呢间我想去好耐㗎啦 成日都见到Instagram有人去食 今次终于去咗食啦😎我哋𠮶日去到啲Staff仲有带着白色丝带非常之有爱嘅一间小餐厅😊·芒果煎糯米饭$89我哋系为咗呢个嚟嘅 因为我𠮶日突然之间超想食芒果糯米饭😭所以虽然我哋最后有啲饱 但系我哋都嗌咗佢个糯米饭🙊🙊佢系好似煎年糕咁样有啲蛋汁咁样去煎 超香口 不过我自己可能会钟意就咁普通既椰浆多啲 但系我男朋友就好钟意啦😏同埋佢啲芒果超甜🥭几特别嘅一个糯米饭·烧猪颈肉$89呢一个超好食 佢啲猪颈肉系切到非常之薄 而且完全唔会un 超有咬口得黎佢啲酱都好夹🥰同埋佢系劲Photogenic 佢有5个酱俾你拣 其中我觉得点呢个猪颈肉最惹味就系最前边𠮶个黑色嘅酱 佢比较浓味少少 之后你就会系咁食系咁食😈😈·帕能咖喱 $119因为我哋从来未见过呢种咖哩 所以我哋就贪得意嗌咗啦😂😂佢上枱嘅时候我哋都犹豫左1秒 究竟呢一个系咩黎 因为佢同我幻想中嘅咖喱有啲唔同🙊佢个肉都几嫩嘅 不过就好似好少咁样 而且无咩汁比你点个薄饼 有啲唔够喉🤔🤔·蒜蓉炒什菜$79呢个就不过不失啦 系一个正常味嘅炒菜😂😂· #rbyeat#rby东南亚菜#
非常之有爱嘅一间小餐厅😊
芒果煎糯米饭$89