今晚同朋友食饭,想揾间靓靓地嘅餐厅,openrice见到tommy yummy好多好评😋决定试下😆被安排坐窗边位,好有气氛❤️✨虽然店内好多客人,不过店员上菜速度好快,有效率!😆👍🏻芒果乳酪叠叠冰(2人份)$118摆得好靓,好吸睛😆✨打卡一流!天气咁热食一啖即刻透心凉😋餐厅用咗原只泰国腰芒烧制而成,芒果香味浓郁,果肉鲜甜多汁,好食!🤤侧边放满芒果乳酪冰同忌廉,食到粒粒芒果肉,口感好好🫶🏻最惊喜系底层竟然有糯米饭!真系估唔到😆绵绵冰+糯米饭,味道非常夹!而且甜度啱啱好,甜而不腻,食到停唔到口🤤真系好睇又好食,份量好足,食到我地好饱😆大大大推荐!✨串烧拼盘6串 $152可选泰式酸辣汁/沙嗲汁,有齐猪、牛、鸡、丸类,真系好丰富!😝火喉控制得好好🔥串烧一d都唔干,保留到肉汁,表面烧到微脆,入面肉质嫩滑,配埋浓味酱汁,冇得顶!啱晒同朋友一齐share🤤食到泰国风味🇹🇭真系泰好食啦🤤🔥🔥🔥
芒果乳酪叠叠冰(2人份)$118
芒果乳酪叠叠冰