2020-11-24 453 浏览
泰菜除咗系九龙城食 呢间都系我心水旺角可以揾到好味泰菜🤩-📌泰式炒金边粉泰国菜唔少得食炒金边粉😍😍炒得好干爽够味 最搞笑应该系佢摆盘点解放条葱🤣-📌辣椒膏虾头油海鲜炒饭贵为厨师推介真系无令人失望 辣得好过瘾🤪🤪又有虾头爆出嚟嘅香味 同埋炒饭最紧要嘅干爽都做到👍🏼👍🏼-📌泰式虾酱炒饭重口味人士首选🤣🤣其实系好香好浓味😝😝配料都算丰富 系一个唔错嘅尝试😇饭/面嚟讲呢间餐厅做得几好😌😌最有惊喜系虾头油炒饭果款🥰比较特别而且味道📌串烧沙嗲(猪&鸡)啖啖肉 主角沙嗲酱又香又惹味 会不自觉一串接一串-📌马拉盏通菜每次必点的菜式 马拉盏的咸香同通菜好夹 里里外外都吸收个汁😋😋-📌泰皇咖喱火山软壳蟹法包咖喱的香料味浓而香 配包/薄饼好正😋但另一主角软壳蟹炸的太耐 搞到外表黑黑实实要扣分-📌芒果糯米饭食饱饱都好点都要食埋呢个甜品先圆满☺️☺️ 芒果大大块够甜👍🏼 糯米饭比满满的椰汁包住👍🏼👍🏼😝 整体嚟讲呢间绝对系性价比高的泰菜餐厅😍😍 大部分食物都好有水准 唔怪得keep住咁多人帮衬
泰菜除咗系九龙城食 呢间都系我心水
旺角可以揾到好味泰菜🤩
📌泰式炒金边粉
📌辣椒膏虾头油海鲜炒饭
📌泰式虾酱炒饭

📌串烧沙嗲(猪&鸡)
啖啖肉 主角沙嗲酱又香又惹味 会不自觉一串接一串
📌马拉盏通菜