2024-07-22 162 浏览
今次又去咗水门鸡饭𠮶度食野,之前一路都系食佢嘅水门鸡饭,今次试埋佢其他嘢发觉其他菜式都唔错,睇嚟之后外卖加料又有多一个新选择👏👏👏泰北青冬阴鱼片汤蛋面:有鱼片和蛋面,具有鲜美的味道。这道汤面绝对会带有鲜甜的鱼汤味道,加上鱼片和蛋面的口感,最好嘅就系唔会太辣,边个都食到水门鸡:鸡肉熟到,啱啱好,而且酱汁酸辣开胃,唔会好似广东嘅贵妃鸡咁咁肥,会比较瘦啲,但系充满肉味,我会钟意呢只多过食白切鸡😝泰式炆鸡脚:使用泰式香料和调味料进行炆煮。这道菜通常具有浓郁的香料味道和柔软的口感,而且价钱非常之平,不错泰式腩仔:同广东烧味有啲相似,配以泰式香料和调味料进行烹制。这道菜通常有著丰富的香料味道和嫩滑的口感,最特别系有一个酸辣汁,非常之夹

泰北青冬阴鱼片汤蛋面:

水门鸡: