2024-04-23 471 浏览
早排天气热辣辣,忍唔住去食刨冰消暑解渴😋✨Baby Thai Tea Kakigori $99首先刨冰系好细腻同软绵绵质地,唔会好甜既泰式奶茶味刨冰再加上杏仁片同奶盖忌廉,清爽又带有丰富嘅口感既刨冰真系好消暑,想再甜啲都可以淋上跟配既泰式奶茶酱🤩不过食到最底有仙草啫喱同多士粒,小星星觉得仙草啫喱配搭甜品系几夹,但系湿漉漉既多士粒小星星就真系唔识欣赏啦😮星星推荐度:⭐️⭐️⭐️⭐️/5✨Baby Milo Volcano Kakigori $90刨冰都系好细腻同软绵绵质地,喺奶盖忌廉表面洒上美禄粉,配合牛奶刨冰,对比泰式奶茶味就冇咁甜既,但系!食到最尾入面有啲好似麦提莎既朱古力,淋左少少美禄奶酱,一齐食落口都觉得太甜腻啦星星推荐度:⭐️⭐️⭐️/5🍀可以喺商场室内凉住冷气排队,对比另一间铜锣湾分店要室外排队既真系好好多。不过要起码半个钟啲刨冰先到齐就有啲美中不足😥
早排天气热辣辣,忍唔住去食刨冰消暑解渴😋

✨Baby Thai Tea Kakigori $99
星星推荐度:⭐️⭐️⭐️⭐️/5

星星推荐度:⭐️⭐️⭐️/5

Baby Thai Tea Kakigori
Baby Milo Volcano Kakigori
2024-03-29
等候时间
40 分钟 (堂食)
Baby Thai Tea Kakigori