餐厅: 茶泰 (啟田商場)
资讯:

2021-10-12 242 浏览
尼间野, 大家唔好去试, 试完一定受气收场5:34 出左单 一个泰式炒饭5;56。等左差唔多 二十分钟 吹佢 先有, 讲到话唔要 先出黎个炒饭食落唔够热, 食到一半觉得冻。 但份量系够, 只是味道好一般。 同埋好少料, 饭多。 味道对得住个价钱, 无野好讲。 但服务就好差,一个炒饭二十分钟先出 唔觉得有问题? 你直接话你未落 , 我都无野讲。 反而觉得正常, 仲要理直气壮。 又从另一角度去看, 拒的价钱对得起拒的服务。 但我相信贴钱买难受 应该无几个香港人会帮亲你。
尼间野, 大家唔好去试, 试完一定受气收场

5:34 出左单 一个泰式炒饭

味道对得住个价钱, 无野好讲。

又从另一角度去看, 拒的价钱对得起拒的服务。

但我相信贴钱买难受 应该无几个香港人会帮亲你。

2021-10-12