2020-05-24 253 浏览
今日又同屋企人出去揾食! 开左好耐的泰巷,一直都无去试,今日因为想食的越泰菜店无开,所以临时去左泰巷试一试。我叫左海鲜河粉,因为睇到张相吸引😆实物睇到个汤底好浓郁,但系唔咸同埋金不换的味重,除左金不换味之外,我试唔出有什么味,如果不喜欢金不换的人真系唔会钟意食😆 海鲜就同其他店吃的差不多,没太大惊喜,入面仲有豆卜、青口、虾、通菜等材料,望见到系好丰富和吸引。海南鸡饭系家人吃的,他说整个餐OK,鸡都OK嫩滑,但觉得油饭略为少,吃完只是刚刚够饱。但最令我惊喜系饮品! 跟餐每杯+$3,我们选了泰式柠茶和泰式奶茶,两杯都好好饮!😍与我们平常饮的味道不同,柠茶入面没有放原块柠檬,有点像混合了柑桔的柠茶,而奶茶好滑和奶味重,亦饮落去甜甜的,唯一唔好系2杯都没有热饮选择,全都是冻饮。影左张单,价钱可以望返张单
今日又同屋企人出去揾食!

影左张单,价钱可以望返张单