餐厅以黑白灰色为主 🖤⚪️环境舒适宽躺 有情调上菜速度都算快🦑 泰式香烧原只鱿鱼筒 ($138): 3.5/5原只鱿鱼上 都几大只香烧烤味 鱿鱼味道咸咸哋烧到少少偏干身配埋自家制酸辣汁🌶几惹味 💕🐓 泰式沙爹鸡柳串 ($108): 3/5串烧份量好少只系有3串鸡串烧仲要唔系好够热不过个沙嗲汁调配得几惹味甜甜辣辣 比较重椰子味仲配3串红椒西芹串 🫑🧅🧄 辣味大蒜牛柳配白饭 ($168): 3/5卖相比较普通但牛柳煎得好软身唔会觉得好韧🧄蒜香味都几重但牛柳超级辣配饭食好夹好惹味🍚但系唔食得辣嘅朋友就唔好拣因为真系好辣 🌶📍 𝐆𝐫𝐞𝐲𝐡𝐨𝐮𝐧𝐝 𝐂𝐚𝐟𝐞 (沙田)🐰: 3/5#eatwithkeikei #hkfoodie #greyhoundcafe #greyhound #shatin #sweetiedaily_shatin #l4l #tflers #wanderlust #omnomnom #eeeeeats #foodphotography #hkig #foodporn #foodgasm #foodie #香港美食 #好西 #好味 #foodiehk #hkfood #inst

餐厅以黑白灰色为主 🖤⚪️

但牛柳超级辣
配饭食好夹好惹味🍚
但系唔食得辣嘅朋友就唔好拣
因为真系好辣 🌶

📍 𝐆𝐫𝐞𝐲𝐡𝐨𝐮𝐧𝐝 𝐂𝐚𝐟𝐞 (沙田)
🐰: 3/5

#eatwithkeikei #hkfoodie #greyhoundcafe #greyhound #shatin #sweetiedaily_shatin #l4l #tflers #wanderlust #omnomnom #eeeeeats #foodphotography #hkig #foodporn #foodgasm #foodie #香港美食 #好西 #好味 #foodiehk #hkfood #instagood #love #photooftheday #hkblogger #hkcafe
#泰国菜 #沙田