2018-08-06 322 浏览
今日喺深水埗滂沱大雨, 唯有过商场避一避 ! 午饭时间无乜心水, 上美食广场行个圈, 原来都几多人, 好难得先塭到位。西九龙依个foodcourt应该算系全港foodcourt 最平价之选, 所以人潮不绝, 拣左依间试下佢个鸡饭先 🙌🏻个餐HKD38本来都无乜期望, 埋单个阵发现竟然有汤仲有茶, 唔使二拣一,啱哂两样都like嘅我 🤚🏻而质量绝对有惊喜, 卖相靓仔之余 鸡肉嫩口唔会鞋 , 配菜, 油饭同两个汁都好好味 , 依个餐同份量岀面起码都要HKD50以上吧 所以非常抵食, 下次如果有机会再来仲想试埋佢其他餐添!温馨提示: 下次大家去foodcourt食完野, 记得养成自己执好自己餐盘嘅好习惯 咁下个就可以快d有位有得食啦 ♥

海南鸡饭
海南鸡饭