2024-07-03 488 浏览
晚市二人套餐1. 椰汁鸡汤🙂椰汁味淡,偏咸,3个人一人一碗岩岩好。2. 小食拼盘❤3款炸物,即叫即整,所以都要等一段时间先上菜,最好食系个葱油肉粒簿脆,同炸虾"圆"。3. 姜汁炒芥兰 😀芥兰小苦,姜汁味重,爽脆,好岩我口味。4. 咖哩大虾❤我发现有炸既野食,都整得好出色,大虾系炸过,炸酱好薄,大虾,系真系大虾,每只至少要3啖先食得哂,咖哩汁香浓,必点!5. 龙眼冰❤2杯,一杯好多龙眼,一杯冇咩龙眼,但龙眼味重,好饮印度烤饼😀(2件) 用黎配咖哩大虾食,正常发挥泰式蟹肉炒粉丝❤屋企人食到lam lam脷,粉丝条条分明唔会成饼野,味道较淡,但蟹肉味都有! 如果蟹肉份量再多D就更好,捞埋猪软骨汁,好味去骨海南鸡* 半只❤喇,份量都系偏小,但系鸡味重好嫩滑juicy,我好耐冇食过咁重鸡味既海南鸡,肥瘦岩岩好,真系好食~肥仔标豆酱炒通菜❤咸香味浓,唔油腻,镬气十足!! 份量都好足,必点!越式猪软骨煲😀微辣 份量小,1个人食岩岩好,但味道香浓,唔肥腻,跟饭食一流。泰式素翅鱼肚羹🙂本身系套餐,ALC menu冇,问左店主可以散叫,呢到多谢哂先! 不过配料真系好小,但汤既味道系ok~ 鱼肚只有几条丝,
晚市二人套餐
1. 椰汁鸡汤🙂椰汁味淡,偏咸,3个人一人一碗岩岩好。
3. 姜汁炒芥兰 😀芥兰小苦,姜汁味重,爽脆,好岩我口味。
印度烤饼😀(2件) 用黎配咖哩大虾食,正常发挥
泰式素翅鱼肚羹🙂本身系套餐,ALC menu冇,问左店主可以散叫,呢到多谢哂先! 不过配料真系好小,但汤既味道系ok~ 鱼肚只有几条丝,鸡丝 冬菇丝份量正常,素翅都唔算喇,呢锅羹一个人食都未必够。
沙嗲串烧(任选四串)❤鸡 4串都可以唔同款有猪牛鸡任你选择,我地叫左4鸡,真系烧得好香口又唔会嚡,冇点沙DAR酱都好香好惹味
泰式生虾❤必点,大大只,性价比高! 只只都爽口鲜甜,配埋个yum jim seafood酱,一流!!!
芒果糯米饭😀芒果同糯米饭都好食,但系个椰汁好希,椰香味淡,唔介绍~
流心榴梿炸弹❤4件 中意食榴梿既可以一试! 即叫即炸,外脆内嫩