竟然俾我喺铜锣湾地段揾到间正嘢!有live band 之余系泰式火锅+烧肉店,几特别!现场气氛十分好,大家可以一路食住泰猪,边向band队点唱自己中意嘅歌,同朋友轻松chitchat吓,系几好嘅享受。炸虾片配冬阴蛋黄酱用鲜虾制作而成嘅小食,虾肉裹上面粉再炸至酥脆,口感香脆多汁。冬阴蛋黄酱非常特别,味道香浓,啱哂配搭炸虾片一齐食用。🤩小火山三味刺身一口杯盛合三味刺身一口杯盛合系佢地嘅招牌菜式之一。三味刺身包括新鲜嘅生蚝、三文鱼同生虾,用一个小杯盛住,方便食用,味道鲜美,啱哂做为开胃菜。每一样刺身都有吾同既味道😋😋小火山经典泰猪锅拼盘小火山嘅经典泰猪锅拼盘包括猪梅花肉、猪颈肉、猪腩肉等等,可以用来烧同火锅都可以,每种肉都几新鲜,私心推介日本既五花肉,真系好香🤩🤩最正系切割嘅厚度啱好,可以煎得干而脆。泰式猪梅花肉片:用梅花肉煮之前,可以将梅花肉片沾满鲜蛋,再放上去烧,充满蛋香香梅花肉嘅油脂,口感更滑嫩。份量都几多,够2-3个人share。👅味道💛💛💛💛💛👨‍💼服务💛💛💛💛💛🍽环境💛💛💛💛💛💦卫生💛💛💛💛💛💯抵食💛💛💛💛💛

炸虾片配冬阴蛋黄酱

小火山三味刺身一口杯盛合