🐥鸡肉镬气炒河 $98去过泰国食过炒河粉系好似水晶粉好烟韧,呢个系一模一样😍😍绝对不是香港河粉❌入味正😍仲要好足料,有鸡肉、炒蛋、粟米芯、芥兰,其实可以讲啲料仲多过啲河粉😂真系炒得有镬气✨食落又唔算好油腻,侧边仲有子姜同辣酱,唔够味可以自行加入👍🥬泰𝐃𝐮𝐜𝐤生菜包 $118啲泰式香料真系入晒啲猪肉碎度🤤🤤正到癫,重青柠味‼️‼️好开胃🤤🤤😋重口味真心泰正了🫶仲有埋脆猪皮,多重口感~👍🦐烧大头虾 $218真心挂住泰国大大河虾☺️呢个绝对唔会失望,劲多虾膏又大只😍😍唔腥、鲜甜、弹牙😍🐷炸鱼露渍猪颈肉 $88食过食多香港泰国菜猪颈肉都无咩惊喜,点知,估唔到有惊喜😍我念系啲香茅味好入到猪颈肉,好重味同烧得香口😍😍肉质唔会好干争争,沾埋佢既酱汁正👍🍋泰国柠茶$38🥥🍌香蕉椰子𝐎𝐫𝐞𝐨奶昔 $55柠茶就系用泰茶茶底+柠檬🍋,同我去泰国饮既系一样味,所以系好饮☺️☺️另一杯就系香蕉味劲重,好似食紧条香蕉+朱古力酱甘😂😂浓!
🐥鸡肉镬气炒河 $98

🥬泰𝐃𝐮𝐜𝐤生菜包 $118